12 september 2020 OPEN DAG

12 september 2020 houdt de Rotterdamse Snijschool weer haar traditionele OPEN DAG. Met deze dag willen we het nieuwe seizoen openen. Nieuwe cursussen starten – onder voorbehoud –  in oktober. Er zijn nieuwe cursussen voor het dames- én herenvak!
Of de OPEN DAG uiteindelijk door kan gaan hangt af van de ontwikkelingen in de bestrijding van het Covid-19 virus.

Hoe dan ook we zijn voorbereidingen aan het treffen om op 12 september de Snijschool voor het nieuwe seizoen te presenteren. De modeshow krijgt een andere presentatie om voldoende social distancing te kunnen bieden. De bedoeling is dat de werkstukken uit de show van dichtbij bekeken kunnen worden.
Wie ons patroontekensysteem wil leren kan een gratis tekenles meemaken. Deelname aan de tekenles kan alleen door je aan te melden via het contactformulier. Er is slechts beperkt plaats ivm Covid-19! Uw aanmelding is enkel zeker als u een bevestiging heeft gekregen.

Omdat we in onzekere tijden leven en niet de ontwikkelingen kunnen voorzien in de toekomst, kunnen plotselinge veranderingen rond de OPEN DAG  optreden. Houd daarom de website regelmatig in de gaten of zoek contact via ons mailadres www.snijschool.nl of per telefoon 010-4257402.