Cursussen

De volgende link – SCHEMA Rotterdamse Snijschool – laat in 1 oogopslag zien welke opleiding en cursussen mogelijk zijn aan de Rotterdamse Snijschool.  Op mobiele apparatuur kunt u het SCHEMA downloaden door de link langdurig te activeren.

De nieuwe opleiding MAATCOUPEUSE start  op 2 oktober 2023. Vraag via het contactformulier om een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel 010- 4257402

WORKSHOP BRODERIE LUNEVILLE op 2 – 16 – 30 september 2023

WORKSHOP Kleuranalyse & Stijl 21 januari 2023, Download hier voor meer informatie.

WORKSHOP MOULAGE wordt weer gegeven op de Rotterdamse Snijschool.  Startdatum 18 september 2022. Download hier voor meer informatie.

Vanaf heden kunt zich aanmelden voor deelname aan onze opleiding voor maatcoupeuse.

De nieuwe opleiding maatcoupeuse  start 3 en 5 oktober 2022. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via het contactformulier of bel 010-4257402


De Rotterdamse Snijschool maakt cursisten vertrouwd met haar patroontekensysteem en het vervaardigen van kledingstukken met behulp van een al dan niet zelfgemaakte patroon.
 De Rotterdamse Snijschool biedt met regelmaat workshops aan, die raakvlakken hebben met het modevak. Het maken van HOEDEN  MOULAGE ( dit is een techniek waarmee een patroon wordt verkregen door lappen op een model te draperen), kleur- en modelanalyse, excursies,   2-delig Herenkostuum zijn  activiteiten die in het jaarprogramma worden/werden aangeboden. Deelname aan deze workshops zijn toegankelijk voor iedere belangstellende!

 

Opleidingsinstituut voor Coupe- en Bedrijfstechniek in alle kledingvakken