WORKSHOP drie-delig herenkostuum

Vanaf oktober 2020 biedt de Rotterdamse Snijschool onder leiding van Martijn Kramp in 20 wekelijkse bijeenkomsten aan het vervaardigen van een driedelig maatpak, bestaande uit een pantalon, vest en colbert.
Binnen een veilig, praktijkgericht platform verwerft elke deelnemer de kennis van verwerking voor een broek, vest en colbert. Coachend reikt Martijn de basistechnieken, inzichten en tools aan om op een doeltreffende manier het maximale resultaat te behalen. De lessen en zelfstandige thuis oefeningen gaan hand in hand. In de lessen wordt gewerkt aan de ene helft van het kostuum en thuis aan de andere helft.
Al het materiaal en verwerkingsmateriaal dat gebruikt wordt tijdens de workshop zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen! Geen bijkomende kosten dus.
Bij de start krijgt de deelnemer een materialen-pakket en een patroon, waardoor er direct gewerkt wordt aan het vervaardigen van een pantalon, vest en colbert.
De workshop krijgt doorgang bij minimaal 5 deelnemers.
De kosten voor deze workshop lijken hoog, maar bedenk dat deze workshop
— inclusief al het materiaal (stoffen, binnenwerk, voeringen en fournituren)
— dat de lesprijs per uur slechts € 11,25 is
de aangereikte technieken zijn toepasbaar op eigen kleding
—  je bent na 20 wekelijkse bijeenkomsten van elk 4 uur heel veel wijzer geworden
—  we sluiten af met een feestelijke evaluatie van de bereikte resultaten
De workshop vindt plaats op vrijdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur locatie Rotterdamse Snijschool
Deelname aan deze workshop kost € 900,00. Daarvoor krijg je 80 uur les verdeelt over 20 weken en al het te gebruiken materiaal. Is je interesse gewekt, vraag dan hier het inschrijfformulier aan!